Δραστηριότητες

Η Θάσος είναι ένα εκπληκτικό μέρος για να ασχοληθείτε και να απολαύσετε σπορ και δραστηριότητες. Οι λάτρεις της φύσης μπορούν να απολαύσουν, εκδρομές με ποδήλατο βουνού, πεζοπορία, ορειβασία, κυνήγι, ψάρεμα, θαλάσσια σπορ και καταδύσεις. Η μορφολογία και η πλούσια φυσική ομορφιά του νησιού είναι ιδανικές για δραστηριότητες κοντά στη φύση. Το San Antonio Beach μπορεί να οργανώσει οποιαδήποτε δραστηριότητα επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, εύκολα άμεσα και πιο οικονομικά.

Αγροτουριστικές Δραστηριότητες
San Antonio Beach tsiΚατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο οι πελάτες μας, μπορούν αν το επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαδικασία παραγωγής του κρασιού και του τσίπουρου μαζί με την οικογένεια μας που ασχολείται με αυτό εδώ και τρείς γενιές. Και το μήνα Νοέμβριο να συμμετέχουν στην ελαιοσυλλογή.

Καταδύσεις

Το ήπιο κλίμα, οι σχετικά υψηλές θερμοκρασίες του νερού, τα γαλήνια, πεντακάθαρα νερά της Νότιας Θάσου και η πλούσια υποθαλάσσια χλωρίδα και πανίδα της περιοχής δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για να ασχοληθεί κάποιος που βρίσκεται στην περιοχή με την οργανωμένη κατάδυση. Πολύ κοντά στο San Antonio Beach βρίσκεται ένα πιστοποιημένο με PADI κέντρο κατάδυσης.

Windsurfing – Θαλάσια σπόρ

San Antonio Beach Water Sports Η περιοχή του Αγίου Αντωνίου θεωρείται μια από τις καλύτερες περιοχές για να ασχοληθεί κάποιος με το windsurfing και το θαλάσσιο σκί. Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή θεωρούνται ιδανικές καθώς έχει ελάχιστο κυματισμό και δυνατούς, σταθερούς άνεμους. Κοντά στο San Antonio Beach υπάρχει κέντρο θαλασσίων σπόρ.

Κολύμβηση με αναπνευστήρα

Το snorkeling είναι μία πολύ χαλαρή δραστηριότητα, και ο βυθός μπορεί να αποτελείται και από πλούσια υποθαλάσσια ζωή και πετρώδεις συνθέσεις. Θα πρέπει να βρείτε λίγο χρόνο κατά τη διάρκεια της εκδρομής σας στην παραλία για να πάτε για snorkelingα για λίγες ώρες, συνήθως κολυμπώντας κοντά στην ακτή. Είναι περιττό να αναφερθεί ότι οι τόποι με βραχώδη βυθό και ένα σχετικό βάθος έξι έως δέκα πόδια προσφέρουν το πλουσιότερο υποβρύχιο τοπίο.

Ιππασία

San Antonio Beach Water Sports Για τους λάτρεις της ιππασίας η Θάσος προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες. Μπορείτε να να κάνετε ιππασία και να απολαύσετε έφιπποι τη μαγεία της φύσης. Τα άλογα είναι κατάλληλα και για αρχάριους και για έμπειρους αναβατές.

Περπάτημα - Πεζοπορία

Η Θάσος σας προσκαλεί να τα ανακαλύψετε τα μονοπάτια της περπατώντας! Τα καλντερίμια και οι χωματόδρομοι, κάποτε μοναδικός τρόπος σύνδεσης των οικισμών μεταξύ τους, είναι ακόμα σε χρήση. Περπατήστε και ανακαλύψετε τα μικρά παραδοσιακά χωριά της περιοχής και δείτε τη φύση από άλλη όψη.

Ποδηλασία

Όμορφες διαδρομές για mountain bike θα βρείτε στην περιοχή του Ποτού και του Θεολόγου. Μπορείτε να το κάνετε είτε μόνοι σας, ενοικιάζοντας ποδήλατο, είτε να συμμετάσχετε σε κάποια οργανωμένη ποδηλατική εξόρμηση. Το πρώτο τριήμερο του Μάιου στον Άγιο Αντώνιο πραγματοποιείτε με μεγάλη επιτυχία ο βαλκανικός αγώνας maintain bike με συμμέτοχες από όλες τις χώρες των Βαλκανίων.

San Antonio Beach mtb San Antonio Beach mtb San Antonio Beach mtb San Antonio Beach mtb San Antonio Beach mtb

*Οι πελάτες της Smart Carental έχουν 10% έκπτωση στις υπηρεσίες του San Antonio Beach και οι πελάτες του San Antonio Beach 10% έκπτωση στις υπηρεσίες του Smart Carental.

Επικοινωνία

San Antonio Beach
Ποτός Θάσου
τηλ.: 25930 52426    
κιν.: 6944558221
email.: info@sanantoniobeach.gr

Επισκέπτες

Σύνολο171563
GreekDeutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)

Ακολουθήστε μας!

Tripadvisor