Εστιατόριο

Στην παραλία του Αγίου Αντωνίου. Στη καταπράσινη αυλή του εστιατορίου, μπορείτε να απολαύσετε όχι μόνο τη μοναδική θέα προς τη θάλασσα αλλά και τις αλησμόνητες γεύσεις της παραδοσιακής κουζίνας.

Κρατώντας τον οικογενειακό χαρακτήρα μας, σας προσφέρουμε μοναδικά πιάτα τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε με κρασί δικής μας παραγωγής. Μπορείτε να απολαύσετε φρέσκα ψάρια, κρεατικά και μεζέδες από τη μεσογειακή μας κουζίνα. Καθημερινά προμηθευόμαστε φρέσκο ψάρι και αστακό από καΐκια της περιοχής μας.

Το ελαιόλαδο που χρησιμοποιούμε, είναι έξτρα παρθένο, παράγεται από τους δικούς μας ελαιώνες και είναι βιολογικής καλλιέργειας και παραγωγής, και χρησιμοποιείται στο 95% των εδεσμάτων και των παρασκευασμάτων που σας προσφέρουμε. Το ξύδι προέρχεται από το δικό μας κρασί και είναι απόλυτα φυσικό προϊόν. Το 80% των οπωροκηπευτικών που χρησιμοποιούμαι στις σαλάτες και στην παρασκευή των φαγητών προέρχεται από τον κήπο μας που με περισσή φροντίδα καλλιεργεί ο μπάρμπα Σταύρος (ο γηραιότερος της οικογένειας).

Τα καλαμαράκια και το χταπόδι είναι κατεψυγμένα καθότι δεν υπάρχουν σε αφθονία το καλοκαίρι, είναι όμως αλιευμένα από τη δική μας θάλασσα, δηλαδή ντόπια.

Όλα τα πιάτα μας συνοδεύονται με φρέσκο τηγανισμένες πατάτες και σαλάτα εποχής.

Με ιδιαίτερη έμφαση στον συνδυασμό ποιότητας, ποσότητας και οικονομίας, το μενού μας περιέχει:

  • ποικιλία μεζέδων
  • παραδοσιακά μαγειρευτά πιάτα
  • ψάρια
  • φρέσκα κρεατικά

Το επιδόρπιο είναι πάντα μια ευγενική προσφορά του καταστήματος και ποικίλει, ανάλογα με την ημέρα και τις διαθέσεις του μάγειρα.

Μπορείτε να παραγγέλλετε οποιοδήποτε φαγητό της αρεσκείας σας να σας το παρασκευάσουμε, αρκεί να μας το δηλώσετε μια ημέρα πριν. Για φρέσκο ψάρι καθώς και για σπέσιαλ Αστακομακαρονάδα απευθυνθείτε στον Τάσο…για παραγγελία…θα το ευχαριστηθείτε σίγουρα…

San Antonio Beach rest San Antonio Beach rest San Antonio Beach rest San Antonio Beach rest San Antonio Beach rest San Antonio Beach rest San Antonio Beach rest San Antonio Beach rest San Antonio Beach rest San Antonio Beach rest San Antonio Beach rest San Antonio Beach rest San Antonio Beach rest San Antonio Beach rest San Antonio Beach rest San Antonio Beach rest San Antonio Beach rest San Antonio Beach rest San Antonio Beach rest San Antonio Beach rest San Antonio Beach rest San Antonio Beach rest San Antonio Beach rest San Antonio Beach rest San Antonio Beach rest San Antonio Beach rest San Antonio Beach rest

TripAdvisor - Restaurant

*Οι πελάτες της Smart Carental έχουν 10% έκπτωση στις υπηρεσίες του San Antonio Beach και οι πελάτες του San Antonio Beach 10% έκπτωση στις υπηρεσίες του Smart Carental.

Επικοινωνία

San Antonio Beach
Ποτός Θάσου
τηλ.: 25930 52426    
κιν.: 6944558221
email.: info@sanantoniobeach.gr

Επισκέπτες

Σύνολο171563
GreekDeutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)

Ακολουθήστε μας!

Tripadvisor